Grote donkerbruine Toledo lederen U hoekbank 3.30 m x 3.30 m

Geplaatst in: Meubels
Ruilen voor: Meubels
U Hoekbank
Adverteerder: Tine Beun (alle advertenties van adverteerder)
Locatie: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland

Grote donkerbruine (bijna zwarte) Toledo lederen U hoekbank 3.30 m x 3.30 m,
diepte 1 meter, lounge 1.50 m

Ondanks dat hij heerlijk zit en lekker ruim is, moeten we helaas afstand doen van de dit bankstel. We zijn in 2016 verhuist van een eengezinswoning (waar de bankstel prima stond) naar een kleine appartement, waardoor het bankstel eigenlijk te groot is en teveel ruimte in beslag neemt in ons relatief kleine woonkamer
Het bankstel is gemaakt van toledo leer, (de ferrari onder de lederen bankstellen) uitermate geschikt voor kinderen en huisdieren.
Nieuwprijs was € 3900,00 , bankstel is 6 jaar oud en heeft een enkele gebruikerspoor bij het lounge gedeelte.
Bankstel verkeert verder in uitstekende staat !

Het gehele bankstel bestaat uit losse kussens, makkelijk afneembaar en ook het stoffen onderstel is met een stofzuiger goed schoon te houden.
Bankstel is voorzien van lage houten poten en je kunt het bankstel in 3 delen demonteren dmv clicksysteem. In een busje is deze prima te vervoeren.

Wij zoeken een hoekbank (bij voorkeur ook leer) of een 2 en 3 zits bankstel eventueel met fauteuil. Vrijwel elke kleur bankstel zou passen in onze huiskamer en we hebben ook geen voorkeur, zolang het bankstel maar niet te licht van kleur is (beige, wit etc)

Gerelateerde advertenties

2 tuinzetels

2 tuinzetels

tuinzetels

Groente en fruit
en andere dingen

E-mail adverteerder

Grote donkerbruine Toledo lederen U hoekbank 3.30 m x 3.30 mGrote donkerbruine Toledo lederen U hoekbank 3.30 m x 3.30 mGrote donkerbruine Toledo lederen U hoekbank 3.30 m x 3.30 m